juni 2012

Voor Pieterburen heb ik deze illustratieve plattegrond gemaakt. Een heel erg leuke opdracht volledig gerealiseerd met behulp van illustrator. De kaart wordt zowel op klein formaat gebruikt op b.v. ansichtkaarten en op groot formaat op borden die op verschillende plaatsen in het dorp komen te staan.

pieterburen-illustratieve-plattegrond

 

Boekomslag Jules Verne's Reis naar het middelpunt der aarde

 
oktober 2011

Deze keer heb ik een heel mooi boekomslag dat ik onder de aandacht wil brengen. Het gaat om de nieuwe Braziliaanse editie van Jules Verne's Reis naar het middelpunt der aarde. Het omslag is ontworpen en geillustreerd door Carlo Giovani. Voor de typografie heeft hij gebruik gemaakt van het font de Phaeton van Randy Jones & Kevin Cornell.

 

 

 

 

 

Augustus 2011

Met veel plezier ben ik een deel van deze maand aan het werk bij Holco Publications waar ik de Penny help vormgeven.

 

Augustus 2011

Ik heb een geweldig mooi boek aangeschaft dat ik jullie niet wil onthouden; het heet I Wonder en is geschreven, geillustreerd en ontworpen door Marian Bantjes. Het boek heeft een schitterend omslag van hardcover met satijn en zilver en goudfolie. Het binnenwerk is bedrukt in 5 kleuren, voornamelijk cmyk+goud. Het boek combineert grafische kunst met het geschreven woord. Het is een heel mooi boek waarin je uren heerlijk kan wegdromen. Wil je meer weten over het boek dan kan je kijken op www.bantjes.com

I wonder boek

i wonder